FOTO, VIDEO: Srušio se avion sa 188 putnika u Indoneziji

Izvor: Radio 021, 29.Okt.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO, VIDEO: Srušio se avion sa 188 putnika u Indoneziji

Avion indonežanskog Lion Aira sa 188 putnika i članova posade srušio se danas u more kod ostrva Jave, nedugo nakon poletanja iz glavnog grada Džakarte, saopštila je indonežanska agencija za traganje i spašavanje.

Boing 737 nestao je s radara otprilike deset minuta nakon poletanja, a novine "Straits Times" navode da je leteo na liniji Džakarta - Palkanpinang na ostrvu Banka u Indoneziji.

Pretpostavlja se da je pao u području zapadne obale Jave.

Some debris from #JT610 that reported has crashed this morning. pic.twitter.com/sWRSdGgG8n

— Taz Imansyah (@KaitouTaz) October 29, 2018

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRUŠIO SE PUTNIČKI AVION SA 188 LJUDI, STRAHUJE SE DA NEMA PREŽIVELIH: Najnoviji Boingov model pao u more blizu Indonezije 13 minuta po poletanju (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 29.Okt.2018

Putnički avion indožanske kompanije "Lajon er" koji je poleteo iz Džakarte srušio se u more, a u avionu je bilo 188 putnika i članova posade, saopštio je zvaničnik ministarstva saobraćaja Indonezije.

Nastavak na Kurir...

TRAGEDIJA: Srušio se boing 737 sa 188 ljudi: Tek što je poleteo, survao se u more (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 29.Okt.2018

Boing 737 nestao je s radara otprilike deset minuta nakon uzletanja Avion indonezijskoga Lion Aira sa 188 putnika i članova posade srušio se u ponedeljak u more kod ostrva Jave, nedugo nakon poletanja iz glavnog grada Džakarte, saopštila je indonezijska agencija za traganje i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.