Ne davimo Beograd zatražio odlučno suprostavljanje društva fašizmu

Izvor: Danas, 28.Jun.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd zatražio odlučno suprostavljanje društva fašizmu

Inicijativa Ne davimo Beograd zatražila je danas odlučno suprotstavljanje društva neonacizmu i fašizmu povodom incidenta na antifašističkom protestu u Nišu kada je grupa mladića pozdravljala učesnike tog protesta nacističkim pozdravom. Članak Ne davimo Beograd zatražio odlučno suprostavljanje društva fašizmu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne davimo Beograd zatražio odlučno suprostavljanje društva fašizmu

Izvor: Beta, 28.Jun.2019

Inicijativa Ne davimo Beograd zatražila je danas odlučno suprotstavljanje društva neonacizmu i fašizmu povodom incidenta na antifašističkom protestu u Nišu kada je grupa mladića pozdravljala učesnike tog protesta nacističkim pozdravom."Zahtevamo da sve institucije sistema ozbiljno shvate narastajuće...

Nastavak na Beta...

Ne davimo Beograd: Zahtevamo odlučno suprotstavljanje društva neonacizmu i fašizmu

Izvor: Danas, 28.Jun.2019

Srbija mora nedvosmisleno pokazati da je antifašistička i u svom nasleđu i u svojoj budućnosti, navodi se u saopštenju Inicijative Ne davimo Beograd. Članak Ne davimo Beograd: Zahtevamo odlučno suprotstavljanje društva neonacizmu i fašizmu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.