Ne davimo Beograd zahteva uživo prenos javnih rasprava Komisije za planove

Izvor: Danas, 23.Avg.2019, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne davimo Beograd zahteva uživo prenos javnih rasprava Komisije za planove

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je da je potrebno promeniti Poslovnik o radu Komisije za planove i omogućiti ne samo da javnost može snimati sednice, već i da treba obezbediti prenos na zvaničnoj internet prezentaciji grada. Članak Ne davimo Beograd zahteva uživo prenos javnih rasprava Komisije za planove se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ne davimo Beograd zahteva da se omogući uživo prenos javnih rasprava Komisije za planove

Izvor: Beta, 23.Avg.2019

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je danas da je potrebno promeniti Poslovnik o radu Komisije za planove i omogućiti ne samo da javnost može snimati sednice, već i da treba obezbediti prenos na zvaničnoj internet prezentaciji grada.Kako se navodi u saopštenju, jučerašnja javna sednica te...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.