Nastavnik iz Vrbasa koji je polno uznemiravao učenicu ZGRANUO SVE: Evo šta je objavljivao na društvenim mrežama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 21:21

Nastavnik iz Vrbasa koji je polno uznemiravao učenicu ZGRANUO SVE: Evo šta je objavljivao na društvenim mrežama!

Zaposleni u školi su šokirani optužbama sa kojima se susreo njihov kolega.
Osumnjičeni nastavnik predaje istoriju već sedam godina u OŠ "Bratstvo jedinstvo" u Vrbasu, a svojevremeno je na društvenim mrežama umeo da podeli fotografije upravo sa kolektivom ove škole, koji su, kako saznajemo, zgranuti činjenicom da je polno uznemiravao učenicu osmog razreda.
Lako je raditi u školi u kojoj za kolege imaš osobe na koje gledaš kao na svoju drugu i treću majku - pisao je osumnjičeni nastavnik ispod jedne od fotografija sa koleginicama.
Nakon sumnji da je polno uznemiravao jednu od učenica, zaposleni u školi u Vrbasu je u najmanju ruku zgranut činjenicom da iza svega stoji njihov...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.