Nastava na daljinu: Sutra pauza, nastavak u ponedeljak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Apr.2020, 14:38

Nastava na daljinu: Sutra pauza, nastavak u ponedeljak

Nastave na daljinu, koju osnovci i srednjoškolci prate na kanalima RTS-a, neće biti sutra jer je državni praznik 1. maj i neradni dan.

"Pred male ekrane" đaci se ponovo vraćaju u ponedeljak 4. maja, kada će nastava biti po ustaljenom programu.

Nastava na daljinu završava se krajem maja, kada će većini učenika biti zaključene ocene.

U junu škole će biti otvorene za đake koji žele da poprave ocenu, ali i za male maturante koji polažu završni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ispit.

Škola za učenike do 4. razreda ponovo na 2. programu RTS-a

Škola na daljinu za učenike do 4. razreda ponovo se danas vraća na Drugi program RTS, budući da su poslanici Skupštine Srbije završili rad.

Na Trećem programu RTS-a časove imaju učenici od 5-8 razreda, dok su predavanja za srednjoškolce dostupna na platformi RTS planeta.

Opšteobrazovni predmeti za srednje škole su i na RTS 3 od 15.30, navodi RTS na sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sutra neradni dan za školarce, škola na daljinu nastavlja se od ponedeljka

Izvor: B92, 30.Apr.2020

Nastave na daljinu, koju osnovci i srednjoškolci prate na kanalima RTS-a, neće biti sutra, jer je državni praznik 1. maj i neradni dan..."Pred male ekrane" đaci se ponovo vraćaju u ponedeljak 4. maja, kada će nastava biti po ustaljenom programu...Nastava na daljinu završava se krajem maja, kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.