Nasilje pored Ibra: Zapalili drvene kućice i napali vlasnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2022, 11:15

Nasilje pored Ibra: Zapalili drvene kućice i napali vlasnika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, u efikasnoj akciji uhapsili su S. Ć. (38) i M. K (41) iz okoline Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje, izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Oni se sumnjiče da su, sa još dvojicom muškaraca protiv kojih će policija podneti prekršajne prijave, zbog ranije neraščišćenih odnosa, fizički nasrnuli na muškarca (66), pored improvizovanih drvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kućica na reci Ibar, saopštio je danas MUP.

Kako se sumnja, kasnije, istog dana, u večernjim satima , oni su ponovo došli do kućica i lomili inventar i prozore, dok je S.Đ. u reku bacio mobilni telefon šezdesetšestogodišnjeg muškarca.

Takođe, oni se sumnjiče da su angažovali nepoznatog muškarca da zapali ove objekte na reci, pri čemu su oni u požaru u potpunosti izgoreli.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.