Nasa otvara Međunarodnu svemirsku stanicu za turiste od 2020.

Izvor: Danas, 07.Jun.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasa otvara Međunarodnu svemirsku stanicu za turiste od 2020.

Američka agencija Nasa saopštila je danas da će od iduće godine uz plaćanje odobravati svemirskim turistima i firmama da koriste Medjunarodnu svemirsku stanicu (MSS) za kraće boravke. Članak Nasa otvara Međunarodnu svemirsku stanicu za turiste od 2020. se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasa otvara Međunarodnu svemirsku stanicu za turiste od 2020.

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Jun.2019

Američka agencija Nasa saopštila je danas da će od iduće godine uz plaćanje odobravati svemirskim turistima i firmama da koriste Međunarodnu svemirsku stanicu (MSS) za kraće boravke..."Nasa otvara Međunarodnu svemirsku stanicu za komercijalna putovanja", rekao je u Njujorku Džef Devit, finansijski...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.