Naredni period presudan za javno-komunalna preduzeća (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 04.Nov.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naredni period presudan za javno-komunalna preduzeća (VIDEO)

U procesu restrukturiranja javno-komunalnih preduzeće neophodno je staviti akcenat na značaj ovih preduzeća i na to koliko samo funkcionisanje grada zavisi od njih, zaključeno je danas na sastanku između čelnika „Mediane“, i predstavnika sindikata Nezavisnost.
Iako smo navikli da se sindikati i preduzeća uglavnom ne slažu po mnogim pitanjima,  „Mediana“ i sindikat Nezavisnost složili su se o neophodnosti postojana javno komunalnih preduzeća. Kako su zaključili, javno-komunalna >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << preduzeća brže propadaju i mnogo se teže oporavljaju od ostalih, i sada je vreme da se sačuva ono što imamo.
Oni takođe navode da je naredni period i za „Medianu“ i za ostala preduzeća presudan. Direktor JKP „Mediana“ poručio je da ovo preduzeće ima dobru komunikaciju sa Gradom i da imaju njihovi podršku.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.