Izvor: RTS, 10.Jan.2022, 07:05

Narandžasti meteo-alarm, sneg i ledena kiša na početku nedelje

U Srbiji u ponedeljak oblačno i hladno vreme. U zapadnoj, centralnoj i jugozapadnoj Srbiji sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 30 centimetara. U Banatu i istočnoj Srbiji moguća ledena kiša.
Do 30 centimetara novog snega pašće na zapadu, u centralnim i jugozapadnim predelima zemlje, dok je za Banat i Timočku krajinu prognozirana ledena kiša. Zbog toga neophodan dodatni oprez u saobraćaju. Na snazi je narandžasti meteo-alarm. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Sneg je tokom dana moguć u celoj zemlji, osim na krajnjem severu. Jutarnja temperatura od -5 do 2 stepena, najviša dnevna od nule do 5 stepeni.
U Beogradu povremeno sneg uz severni vetar. Temperatura stepen iznad nule.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sneg i ledena kiša na početku nedelje - u Nišu bačeno 48 tona soli

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jan.2022

U Srbiji u ponedeljak oblačno i hladno vreme. U zapadnoj, centralnoj i jugozapadnoj Srbiji sneg uz povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 30 centimetara. U Banatu i istočnoj Srbiji moguća ledena kiša...Do 30 centimetara novog snega pašće na zapadu, u centralnim i jugozapadnim predelima...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.