Napravile su selfi u avionu a ono sto se desilo dve godine kasnije na istom mestu ih je prestravilo

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravile su selfi u avionu a ono sto se desilo dve godine kasnije na istom mestu ih je prestravilo

Napravile su selfi u avionu, a ono što se desilo dve godine kasnije na istom mestu ih je prestravilo

Ovo izgleda kao običan selfi u avionu koji svako ko putuje napravi bar jednom u životu, i to pre nego što avion poleti. Drugarice na fotki se osmehuju, opuštene su i spremne su da se dobro provedu.

Ipak, kada je jedna od njih pogledala sličan selfi koji je napravljen pre dve godine, ostala je zamrznuta. Šeron Hak iz Njukastla je bila zapanjena kada je videla da >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u zadnjem planu u njihov kadar upada isti čovek koji je na slici bio i na prvom putovanju.

Ona i njene prijateljice Samanta i Elejn su putovale u Palmu u Španiji na odmor, i pokušale su da se slikaju identično kao pre dve godine.

Lik koji je upao na obe slike ima smeđu kosu i oči i smeje se iza njih. Najluđe je što su i tada bile u avionu za Palmu.

Šeron je rekla: "Gledala sam fotografije u subotu uveče i shvatila da su obe slike iste, a onda sam pogledala bolje u čoveka u pozadini i uplašila sam se. Postavila sam to na Fejsbuk u slučaju da umišljam, a onda je stigla gomila komentara od ljudi koji su rekli kako je čudno, uvrnuto, bizarno što je na slikama izgleda isti čovek. Gledali smo u njega satima i zaista je jako sličan, što je vrlo bizarno."

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.