Napanji narodnjake i KROZ CRVENO! Snima, u suprotnu traku, pa ludačko skretanje... MOŽE LI BAHATIJE? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napanji narodnjake i KROZ CRVENO!" Snima, u suprotnu traku, pa ludačko skretanje... MOŽE LI BAHATIJE? (VIDEO)

Danas se na društvenim mrežama pojavio novi snimak lude vožnje.

Bahata vožnja odnela je mnogo života na srpskim putevima, ali to kao da nije dovoljno velika opomena da se prestane sa divljanjem po ulicama. Novi snimak jedne takve sulude vožnje u prestonici, pojavio se danas na društvenim mrežama.

Naime, u pitanju je snimak iz Ulice Vojislava Ilića, na kome se vidi niz saobraćajnih prekršaja, i divljanje još jednog neodgovornog vozača, i to usred dana i karakterističnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gužvi u Beogradu.

- Tako je, napanji narodnjake i kroz crveno u Vojislava Ilića, pun Instagram ovakvih mozga bez - stoji u opisu ovog videa na društvenoj mreži Tviter.

Tako je, napanji narodnjake i kroz crveno u Vojislava Ilića, pun Instagram ovakvih mozga bez pic.twitter.com/DdpydfgelQ

— Dentistolog (@dentistolog) October 21, 2019

Na videu se jasno vidi da se vozač sam snima dok vozi, kao i prekoračenje dozvoljene brzine u gradu. Pored toga, on se nije zaustavio ni kada se upalilo crveno svetlo, već je prešao preko razdelnog ostrva, i vozio u suprotnom smeru kako bi skrenuo u narednu ulicu.

Srećom, ovog puta je sve prošlo bez posledica, ali se nadamo da će nadležni naći načina, te otkriti i kazniti počinioca.

Niko do sada beogradskom Pobedniku nije prišao BLIŽE: Neverovatni detalji koje dosad niste mogli da vidite (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BAHATA VOŽNjA U CENTRU BEOGRADA: Uz glasne narodnjake divljao ulicama, prošao kroz crveno svetlo preko ostrva (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Okt.2019

Pukom srećom je izbegnuta tragedija u kojoj je neko mogao da nastrada Društvenim mrežama kruži snimak bahate vožnje u Beogradu. Naime, na snimku se vidi kako vozač krši, prolazeći Ulicom Vojislava Ilića pretiče s desne strane automobile, menja trake, pa čak i prelazi preko...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.