Napadnut dekan FPN Ilija Vujačić

Izvor: 24sata, 17.Nov.2014, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut dekan FPN Ilija Vujačić

Dekan Fakulteta političkih nauka Ilija Vujačić napadnut je u subotu uveče ispred svoje kuće, potvrđeno je za B92.

Povodom napada na profesora Vujačića, Fakultet političkih nauka sutra će održati vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj će biti saopšteno više detalja.

Ministar prosvete Srđan Verbić rekao je u Kažiprstu B92 da država mora sve da učini kako bi zaštitila bilo kog prosvetnog radinika i da ovaj slučaj mora biti razrešen.

Docent >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << FPN-a Vladimir Pavićević napisao je na svom tviter nalogu da su Vujačića napale i povredile dve maskirane osobe.

siledžijska država - dva maskirana lica su u subotu fizički napala i povredila dekana fakulteta političkih nauka prof. iliju vujačića

— Vladimir Pavićević (@vpavicevic) November 17, 2014

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.