Napadnut Čumetov tužilac, osumnjičeni uhapšen, od ranije poznat policiji

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut Čumetov tužilac, osumnjičeni uhapšen, od ranije poznat policiji

Ðorđe Lazarević iz Beograda uhapšen je zbog pretnji koje je sinoć ispred hotela Metropol uputio zameniku Trećeg osnovnog tužioca Nenadu Stefanoviću.

Lazareviću je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti, rekla je danas Tanjugu portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

On će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo nakon čega će se odlučiti o daljem toku postupka.

Zamenik tužioca Stefanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << inače zastupa optužnicu protiv svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta u postupku u kojem je optužen za pet krivičnih dela.

Prošle sedmice Buha, koji je u pritvoru, je preko advokata protiv tužioca Stefanovića podneo više krivičnih prijava.

Foto: mup.rs

Lazarević, koji je vlasnik pekare "Lazarević" ranije je osuđivan zbog ugrožavanja sigurnosti jedne devojke i prevare.

Do incidenta sa tužiocem došlo je sinoć ispred hotela Metropol u Beogradu, kada je Lazarević uputio pretnje Stefanoviću koji je bio u društvu svoje devojke.

Policija proverava da li je ovo izolovani incident ili ima veze sa Stefanovićevim postupanjem u predmetu Ljubiše Buhe u kojem je Buha prvostepeno osuđen na dve godine i osam meseci zatvora.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Napadnut tužilac u slučaju protiv Buhe, napadač priznao krivicu

Izvor: RTS, 20.Mar.2017

Đorđe Lazarević, koji je sinoć uhapšen zbog pretnji zameniku tužioca Trećeg osnovnog suda Nenadu Stefanoviću ispred hotela "Metropol", priznao je krivicu i nagodio se sa tužilaštvom na uslovnu kaznu zatvora od 10 meseci s rokom provere od tri godine. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.