Napadači na ćerku Marin Le Pen pred sudom krajem oktobra

Izvor: B92, 06.Okt.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadači na ćerku Marin Le Pen pred sudom krajem oktobra

Dva čoveka optužena za napad na ćerku liderke francuske ekstremne desnice Marin Le Pen pojaviće se pred sudom 23. oktobra, saopštilo je tužilaštvo.

Njima će biti suđeno za nasilje u grupi, a nalaze se na slobodi do suđenja.

Trenutno nema dokaza da su napadači znali koga tuku kada su u noći između četvrtka i petka napali ćerku Marin Le Pen i njenog rođaka na izlazu iz kuglane u pariskom predgrađu.

Nijedan od dvojice osumnjičenih koji su uhapšeni u vidno alkoholisanom stanju, ne priznaje da je udario 19-ogodišnju devojku i godinu dana mlađeg rođaka.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Napadači na ćerku Marin Le Pen pred sudom 23. oktobra

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Okt.2018

Dva čoveka optužena za napad na ćerku liderke francuske ekstremne desnice Marin Le Pen pojaviće se pred sudom 23. oktobra, saopštilo je danas tužilaštvo...Njima će biti suđeno za nasilje u grupi, a nalaze se na slobodi do suđenja...Trenutno nema dokaza da su napadači znali koga tuku kada su...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.