Napad nožem i u Nemačkoj, ima mrtvih

Izvor: B92, 18.Avg.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad nožem i u Nemačkoj, ima mrtvih

Jedan čovek je ubijen, a drugi je ranjen u napadu nožem u nemačkom gradu Vupertalu, na zapadu zemlje, a napadač je i dalje u bekstvu, saopštila je policija.

"Možemo potvrditi da je došlo do smrtonosnog napada. Jedan čovek je umro, a drugi je u bolnici", izjavila je portparolka policije za agenciju Frans pres.

Policija je, takođe, saopštila da se traga za jednim ili više napadača, ali nije mogla da pruži više informacija o okolnostima napada.

Napad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nožem se dogodio oko 14:45 sati po lokalnom vremenu.

Ranije danas, finska policija ranila je i uhapsila muškarca koji je nožem izbo više ljudi u gradu Turku. Mediji javljaju da je u tom napadu ubijeno dvoje, a povređeno osmoro. Opširnije - OVDE.

"Žena je vrištala iz sveg glasa, ubadao je sve pred sobom"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napad i u Nemačkoj, jedna osoba ubijena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017

Jedan čovek je ubijen, a drugi je ranjen u napadu nožem u nemačkom gradu Vupertalu, na zapadu zemlje, a napadač je i dalje u bekstvu, saopštila je danas policija..."Možemo potvrditi da je došlo do smrtonosnog napada. Jedan čovek je umro, a drugi je u bolnici", izjavila je portparolka policije...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.