Napad Albanaca na Vučićevu kolonu  (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad Albanaca na Vučićevu kolonu (VIDEO)

Pogledajte kako je izgledao napad Albanaca na kolonu vozila u kojoj je juče bio premijer Aleksandar Vučić tokom posete Kosovu.

Foto: screenshot/YouTube

Kolonu vozila u kojoj je bio premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete Kosovu napala je i šutirala grupa Albanaca, a snimak napada osvanuo je na YouTube.

Do incidenta je došlo na izlazu sa autoputa ka Gračanici, a na snimku se vidi grupa ljudi koja drži albansku zastavu i šutira >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svaki automobil srpske delegacije.

Na kraju snimka vidi se i da su na licu mesta bili policajci koji uopšte nisu intervenisali tokom napada, već su sa strane posmatrali incident, a priibližavaju se okupljenim Albancima tek kad je kolona prošla.



O tom incidentu premijer je juče rekao:

"Ne znam da li ih bole noge, neki su se nepristojno ponašali. Nije pristojno da se prema ljudima bilo koje vere i nacije tako ponašate", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da se u centralnoj Srbiji tako nešto nikad ne bi moglo desiti i da niko ne bi doživeo ono što je on juče doživljavao.

"To govori o našem različitom pristupu i odnosu", rekao je Vučić i dodao da se to dogodilo na izlazu sa autoputa ka Gračanici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.