• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Napad Albanaca na Vučićevu kolonu (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pogledajte kako je izgledao napad Albanaca na kolonu vozila u kojoj je juče bio premijer Aleksandar Vučić tokom posete Kosovu.

Kolonu vozila u kojoj je bio premijer Srbije Aleksandar Vučić tokom jučerašnje posete Kosovu napala je i šutirala grupa Albanaca, a snimak napada osvanuo je na YouTube.

Do incidenta je došlo na izlazu sa autoputa ka Gračanici, a na snimku se vidi grupa ljudi koja drži albansku zastavu i šutira svaki automobil srpske delegacije.

Na kraju snimka vidi se i da su na licu mesta bili policajci koji uopšte nisu intervenisali tokom napada, već su sa strane posmatrali incident, a priibližavaju se okupljenim Albancima tek kad je kolona prošla.

Vučić
Izvor: YouTube

O tom incidentu premijer je juče rekao:

"Ne znam da li ih bole noge, neki su se nepristojno ponašali. Nije pristojno da se prema ljudima bilo koje vere i nacije tako ponašate", rekao je Vučić.

Vučić je dodao da se u centralnoj Srbiji tako nešto nikad ne bi moglo desiti i da niko ne bi doživeo ono što je on juče doživljavao.

"To govori o našem različitom pristupu i odnosu", rekao je Vučić i dodao da se to dogodilo na izlazu sa autoputa ka Gračanici.

Komentari 38

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rale j tomic

Ge je ovde policija?Ako pogledamo okolo nigde policije nema bez obzira dali je k.p.s nasa civilna, vojna, ama nikog zivog To lici da uopste nije bila javna i zvanicna posetaAko je pak bila onda su pali na ispitu a Vucic i Dacic da ponesu snimak u Brisel kao dokaz.Ovo je ne cuveno a Ramu smo cuvali kao boga kada je dolazio.Konverzacija izmedju izgrednika i coveka koji izlazi iz kola koji se na snimku vidi odvija se na srpskom???

kubanac

Ja da sam sutnuo dzip, odsekli bi mi nogu do struka i tako pola-covek bih lezao jedno 30 godina u zatvoru. Ali ja ipak imam pametnija posla od sutiranja dzipova po ulici, tipa, da nadoknadim ovih 10% sto mi manjka na platu

Miki

Toliko o tome da su Srbi sutirali..sto volim kad vas video demantuje pa to ti je..izadjite na izbore kad budu pa pokazite za koga ste, covek oduvao konkurenciju a vi tucite po tastaturama koliko hocete. Bravo Vucicu,samo napred nek crknu dusmani!

special image