Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naomi Kembl i Skept nagi na naslovnici magazina

Manekenka Naomi Kembel i reper Skepta već duže vrijeme bude interesovanje medija, koji su na sve načine pokušavali da saznaju da li među njima ima nešto više od prijateljstva.

Iako je do sada ćutala, najnovija naslovnica "GQ" magazina otkrila je prirodu njihovog odnosa.

Supermodel Naomi Kembel i reper Skepta fotografisali su se za martovsko izdanje poznatog "GQ" magazina, čime su konačno potvrdili emotivnu romansu.

Nežna fotografija na kojoj Naomi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pozira sa Skeptom oduševila je njene obožavaoce širom svijeta koji su imali samo komplimente za njen izgled u 47. godini života.

Crna gazela, kako je često zovu, i njen 12 godina mlađi dječko fotografisali su se golišavi u veoma prisnom zagrljaju, a gotovo je nemoguće ne primijetiti da nemaju ništa na sebi.

Dok je reper grli, Naomi je raširila osmijeh te dokazala da uživa u novoj ljubavi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.