Hitna pomoć usmrtila mladića u centru Beograda

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2014, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć usmrtila mladića u centru Beograda

Mladić (20), čiji identitet za sada nije utvrđen, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pre 15 minuta u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 106.

Mladić je pokušao da pretrči ulicu, kada je naleteo na tramvaj, koji ga je udario i od siline udarca odbacio, nakon čega je mladić završio pod točkovima vozila Hitne pomoći.

Ekipe Hitne prevozile su pacijenta, kada je mladić iznenada pao pred njih. Mladić je od otvorenog preloma lobanje, od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Izvor: Alo!

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U BEOGRADU: Mladića (20) udario tramvaj i bacio pod točkove Hitne pomoći!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2014

Mladić je pokušao da pretrči ulicu, kada je naleteo na tramvaj, koji ga je udario i od siline udarca odbacio, nakon čega je mladić završio pod točkovima vozila Hitne pomoći i preminuo od zadobijenih povreda..BEOGRAD - Mladić (20), čiji identitet za sada nije utvrđen, nastradao je u teškoj...

Nastavak na Kurir...

Mladića udario tramvaj i odbacio pod vozilo Hitne pomoći!

Izvor: Večernje novosti, 01.Jul.2014

Muškarac star oko 20 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 109. Pešaka je, kako prenosi Telegraf.rs, udario tramvaj i odbacio pod vozilo ekipe Hitne pomoći!

Nastavak na Večernje novosti...

Pao pod točkove Hitne pomoći i umro

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jul.2014

Mladić (20), čiji identitet za sada nije utvrđen, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 106 u Beogradu...Foto: Ilustracija..Kako saznaje "Alo", mladić je pokušao da pretrči ulicu, kada je naleteo na tramvaj, koji ga je udario i odbacio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.