Nakon što je pronađena MRTVA, isplivali DETALJI UŽASA u Boru: Telo žene jeli psi i mačke, a onda su komšije osetile NESNOSAN SMRAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon što je pronađena MRTVA, isplivali DETALJI UŽASA u Boru: Telo žene jeli psi i mačke, a onda su komšije osetile NESNOSAN SMRAD

Rezultati obdukcije pokazali su da je M. Ć. (63) čije je beživotno telo izujedano od strane njenih kućnih ljubimaca pronađeno u njenoj kući, umrla prirodnom smrću.

M. Ć. je živela blizu Bora sama u kući gde je čuvala pse i mačke. Nakon što je umrla njeni kućni ljubimci su je bukvalno pojeli.

BEBA IH SPASILA SIGURNE SMRTI! Da MALA SOFIJA nije ZAPLAKALA, Malešići bi IZGORELI SA KUĆOM

- Njeno telo je pronađeno na krevetu a nigde nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo tragova krvi. Telo nesrećne žene je bilo u podmakloj fazi raspadanja i od lica je bio ostao samo potiljak a izgriženi su i drugi delovi tela. Rane su najverovatnije lizali psii mačke budući da nigde nije bilo krvi – kažu nadležni.

Komšije su prijavile da se oseća neprijatan miris nakon čega je pronađeno beživotno telo nesrećne žene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.