Nakon nasilja u školi u Grockoj pronađeni počinioci: Otkriveni novi detalji napada na tinejdžera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 17:35

Nakon nasilja u školi u Grockoj pronađeni počinioci: Otkriveni novi detalji napada na tinejdžera!

Dva mladića (19 i 16 godina) upala su jutros, za vreme malog odmora, u školu u Grockoj i nasrnula na jednog sedamnaestogodišnjeg učenika.

Mladić (19), koji je sa maloletnim saučesnikom, oko 9 sati jutros upao u srednju školu "Grocka" u istoimenom beogradskom naselju i potom šamarao jednog đaka, uhapšen je.

Kako se nezvanično saznaje, pronađen je i maloletnik (16) koji je počinio napad na tinejdžera (17) u školi.

Starijem napadaču na zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Drugog osnovnog tužilaštva određeno je zadržavanje, i on će, kako se nezvanično saznaje, biti terećen za nasilničko ponašanje i za oštećenje tuđih stvari.

Podsetimo, dva mladića (19 i 16 godina) upala su jutros, za vreme malog odmora, u školu u Grockoj i nasrnula na jednog sedamnaestogodišnjeg učenika. Mladiću su lupali šamare, a veći incident sprečili su dežurni profesori i drugi đaci.

Kako je objasnio direktor ove obrazovne ustanove, vrata škole se zaključavaju dok traje nastava, pa napadači nisu imali kuda da pobegnu nakon incidenta. Oni su utrčali u jednu od učionica, razbili prozor i kroz njega pobegli.

Učenici su prepoznali napadače, koji nisu đaci ove škole, pa je policija odmah imala podatke o njima, te su ubrzo i pronađeni.

- Oni se od ranije poznaju sa učenikom kog su napali, tako da znamo ko su oni, a prepoznali su ih i drugi učenici. Policija sada dalje radi svoj posao - rekao je ranije direktor škole.

Na sreću, učenik koji je bio žrtva napada nije teže povređen, ali kako je direktor naveo, za svaki slučaj on je poslat na medicinski pregled.

- Nije imao vidne povrede, ali sam ga svakako uputio na lekarski pregled, kako bi se definitivno utvrdilo da je sve u redu - dodao je direktor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.