Nakon Donalda Trampa, u Davos ne ide ni Emanuel Makron: Francuski predsednik OTKAZAO PUT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon Donalda Trampa, u Davos ne ide ni Emanuel Makron: Francuski predsednik OTKAZAO PUT!

Svetski ekonomski forum se održava od 22. do 25. januara u Davosu u Švajcarskoj

Predsednik Francuske Emanuel Makron neće učestvovati na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, objavio je francuski radio BFM, pozivajući se na Jelisejsku palatu.

Razlog za otkazivanje leži u prenatrpanom rasporedu obaveza francuskog predsednika, navode u Jelisejskoj palati, dok radio navodi da to može imati veze možda i sa protestom "Žutih prsluka" i predstojećom javnom raspravom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o radu državnih institucija i demokratiji.

.

I američki predsednik Donald Tramp objavio je da neće ići u Davos i to zbog situacije na američko-meksičkoj granici i blokada vlade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.