Najugroženiji Gerontološki centar u Obrenovcu

Izvor: Blic, 15.Jul.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najugroženiji Gerontološki centar u Obrenovcu

Odbor Skupštine Srbije za rad, socijalna pitanja, društvenu uključenost i smanjenje siromaštva prihvatio je danas izveštaj Vlade o poplavama u kojem se, između ostalog, navodi da je najugrožniji Gerontološki centar u Obrenovcu.

U izveštaju se ističe da su evakuisane 124 porodice u ukupno 11 ugroženih opština.

Državni sekretar Laslo Čikoš naglasio je da je 309 korisnika Gerontološkog centra iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Obrenovca dislocirano u druge centre, koji teško funkcionišu zbog preopterećenosti.

On je naglasio da su, osim Obrenovca, tokom proteklih poplava najviše stradali centri za socijalni rad i gerontologiju u Jagodini, Ubu, Beogradu i Krupnju, te da sanacija tih objekata tek predstoji.

Za sanaciju tih objekata biće potrebno dve do tri godine, rečeno je na sednici Odbora.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.