Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2018, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpopularniji album u Britaniji je Sgt. Pepper od Bitlsa

Psihodelično remek-delo legendarnih Bitlsa "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" proglašeno za je najpopularniji britanski album u istoriji.

Kompanija Ofišel čarts saopštila je danas da je album iz 1967. godine najomiljeniji album u Velikoj Britaniji po prodaji i preuzimanju pesama na internetu.

Na tom albumu se nalaze pesme "With a Little Help from My Friends" i "A Day in the Life", takođe među najomiljenijim pesmama Britanaca.

Na drugom mestu je album "21" pevačice Adel, a na trećem "(What's the Story) Morning Glory?", iz 1995. godine grupe Oejzis.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

"Sgt. Pepper's" najpopularniji album u britanskoj istoriji

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018

Psihodelično remek delo Bitlsa “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band” proglašen je za najpopularniji britanski album u istoriji...Zvanična Charts kompanija saopštila je u subotu da je klasik slavne grupe iz 1967. godine britanski najomiljeniji album na osnovu obima prodaje, downloada i streamova...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.