Najnoviji bizarni Internet trend: Jeste li čuli za jednoroženje?

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji bizarni Internet trend: Jeste li čuli za "jednoroženje"?

Nakon "plenkinga", "aulinga" i drugih bizarnih internet trendova, pojavio se najnoviji koji ih je sve nadmašio. U pitanju je "jednoroženje" (Unicorning), a da biste učestvovali, potrebno je da se fotografišete sa gumenom maskom jednoroga na glavi, a zatim objavite sliku na nekoj od društvenih mreža. "Jednoroženje": Najnoviji trend među korisnicima interneta

Suština "jednoroženja" je nošenje maske jednoroga na javnom mestu, bilo da je u pitanju bioskop ili kancelarija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Masku možete nositi u bioskopu, na bazenu, bilo gde

Manija je počela prošle jeseni, kada je filmska producentkinja Laura Demerčant iz Los Anđelesa podelila prijateljima pomenute maske, kako bi se slikali sa njima.

Laura Demerčant je započela trend

- Stavila sam masku dok sam otvarala vrata dostavljaču pice. Njegov izraz lica je bio neprocenjiv. U pitanju je smešna ali i zastrašujuća stvar - izjavila je Laura za "Dejli mejl".

"Jednoroženje" na radnom mestu

Ona je objavila na stotine fotografija na svom sajtu "UnicornArmy.com", a zatim su i ostali prihvatili ideju.

Pristalice "jednoroženja" zovu sebe "vojska jednoroga"

Među fanovima novog intenet trenda je i porno zvezda Endi San Dimas, koju su zbog maske jednoroga izbacili sa bejzbol utakmice. Jedan policajac iz Pitsburga našao se u nevolji zato što se fotografisao sa njenom maskom.

Endi San Dimas sa policajcem koji je isprobao njenu masku

- Osećala sam se glupo, a to radim obično samo kada mi plate. Ipak, mislim da "jednoroženje" ima budućnost. Mnogo je bezbednije od plenkinga, osim ako ste policajac iz Pitsburga - našalila se Endi San Dimas.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najnoviji bizarni internet trend: Jeste li čuli za "jednoroženje"?

Izvor: Dzungla.org, 29.Jul.2013

Nakon „plenkinga“, „aulinga“ i drugih bizarnih internet trendova, pojavio se najnoviji koji ih je sve nadmašio. U pitanju je „jednoroženje“ (Unicorning), a da biste učestvovali, potrebno je da se fotografišete sa gumenom maskom jednoroga na glavi, a zatim objavite sliku na nekoj od društvenih...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.