Najmanje 14 poginulih i 35 povredjenih u klizištu u Kolumbiji

Izvor: Beta, 08.Feb.2022, 23:11

Najmanje 14 poginulih i 35 povredjenih u klizištu u Kolumbiji

Najmanje 14 osoba je stradalo a 35 povredjeno u klizištu koje su izazvale obilne kiše na zapadu Kolumbije, saopštile su danas lokalne vlasti.Gradonačelnik Pereire Karlos Maja naveo je da se jedna osoba vodi kao nestala u departmentu Risaralda i pozvao gradjane da napuste tu oblast kako bi se izbegle dodatne žrtve.Mnoge kuće drvene konstrukcije su srušene, a više od 60 je evakuisano.Kolumbijski predsednik Ivan Duke uputio je saučešće porodicama stradalih.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA! KLIZIŠTE ODNELO 14 ŽIVOTA: Najmanje 35 povređenih u Kolumbiji! Evakuisana oblast, srušene kuće! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Feb.2022

Najmanje 14 osoba je stradalo a 35 povredjeno u klizištu koje su izazvale obilne kiše na zapadu Kolumbije, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nastavak na Kurir...

Kolumbija, klizišta odnela najmanje 14 života

Izvor: RTS, 09.Feb.2022, 00:55

Najmanje 14 osoba je poginulo, a 35 je povređeno kada su obilne padavine pokrenule klizište u stambenom području na zapadu Kolumbije, saopštile su vlasti. . Jedna osoba se vodi kao nestala, nakon što su padavine pokrenule klizište, saopštili su kolumbijski zvaničnici,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.