Najkontroverznija braća na svetu su na slobodi

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 22:54

Najkontroverznija braća na svetu su na slobodi

Influenser Endrju Tejt i njegov brat Tristan, osumnjičeni za zlostavljanje i eksploataciju, pušteni su iz zatvora u Rumuniji i smešteni u kućni pritvor.

Žalbeni sud u Bukureštu odbio je produženje preventivnog pritvora za braću Tejt i dve osumnjičene Rumunke i naložio da se četvoro uhapšenih puste u kućni pritvor, navodi se u sudskim dokumentima, prenosi Skaj njuz.

Endrju i Tristan Tejt su ranije četiri puta neuspešno tražili puštanje iz pritvora, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su njihovi zahtevi bili odbijeni.

Braća Tejt i navodne rumunske saučesnice su lišeni slobode 29. decembra u Rumuniji.

Niko od njih nije zvanično optužen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Određen kućni pritvor za Endrjua Tejta i njegovog brata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2023, 08:42

Kontroverzni influenser Endrju Tejt (Andrew Tate) i njegov brat su pušteni iz zatvora u petak, 31. marta nakon tri mjeseca pritvora, te smješteni u kućni pritvor dok traje istraga za navodnu trgovinu ljudima i silovanje. Tejt, britansko-američki bivši kikbokser sa milionima onlajn pratilaca, zajedno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.