Određen kućni pritvor za Endrjua Tejta i njegovog brata

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Apr.2023, 08:42

Određen kućni pritvor za Endrjua Tejta i njegovog brata

Kontroverzni influenser Endrju Tejt (Andrew Tate) i njegov brat su pušteni iz zatvora u petak, 31. marta nakon tri mjeseca pritvora, te smješteni u kućni pritvor dok traje istraga za navodnu trgovinu ljudima i silovanje. Tejt, britansko-američki bivši kikbokser sa milionima onlajn pratilaca, zajedno sa svojim mlađim bratom i dvije Rumunke, je pod istragom za navodno "formiranje organizovane kriminalne grupe, trgovinu ljudima i silovanje". Tejt (36) i njegov  brat Tristan (34) su...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Određen kućni pritvor za Endrjua Tejta i njegovog brata

Izvor: Danas, 01.Apr.2023

Kontroverzni influenser Endrju Tejt i njegov brat su pušteni iz zatvora u petak, 31. marta nakon tri meseca pritvora, te smešteni u kućni pritvor dok traje istraga za navodnu trgovinu ljudima i silovanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.