Izvor: RTS, 13.Jan.2022, 06:51

Najhladnije jutro od početka zime – temperatura i do minus 14

Temperatura će se danas u zemlji spustiti i do minus 14 stepeni. Na planinama još hladnije. Narednih pet dana bez padavina.
Jutro veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem. U toku dana malo i umereno oblačno i hladno sa sunčanim intervalima.

Najniža temperatura biće od -14 do -5 stepeni, a najviša od -4 do 2 stepena. Najviša dnevna samo će u Podrinju stidljivo preći u plus.
U Beogradu jutarnja temperatura do -10 stepeni. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dan sunčan i živa u termometru do -1 stepen.
Jak mraz i u petak, dok se tek za dane vikenda očekuje stabilno i suvo vreme uz slabljenje jutarnjih mrazeva. Dnevne temperature u subotu i nedelju od dva do osam stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAK MRAZ, SUNČANI INTERVALI, ALI I DEBELI MINUS: Evo kakvo nas vreme čeka danas i da li ćemo se smrzavati do kraja nedelje

Izvor: Blic, 13.Jan.2022

U Srbiji će sutra ujutro biti veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno.

Nastavak na Blic...

Na Horgošu teretna vozila čekaju 6 sati da izađu iz zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2022

Na autoputu E-75, u delu između petlje Vodanj i petlje Kolari do 1. marta odvijaće se radovi na rekonstrukciji natputnjaka, zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim trakama...Petlja Kolari u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Novom Pazaru i do minus 14 stepeni

Izvor: Danas, 13.Jan.2022

U Srbiji će tokom dana biti malo i umereno oblačno, sa sunčanim intervalima i hladno.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.