Najcrnji dan u Srbiji: Od virusa korona preminulo još 7 soba, doktor Stevanović strahuje da nas najgore tek čeka

Izvor: Večernje novosti, 31.Mar.2020, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najcrnji dan u Srbiji: Od virusa korona preminulo još 7 soba, doktor Stevanović strahuje da nas najgore tek čeka

Olako smo shvatili opasnost, I dalje se intenzivno družimo. Ako nastavimo, imaćemo scenarijo Italije i Španije, rekao je doktor Stevanović U Srbiji je još sedam osoba preminulo od virusa korona, rekao je na današnjoj konferenciji za medije u Palati Srbija direktor Infektivne klinike u Beogradu doktor Goran Stevanović. Broj mrtvih je tako porastao na 23. - Danas je najgori dan za Srbiju, imamo sedam novo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << preminuli i 115 novih zaraženih. Ono čega se bojim je da ovo nije najgore što nas čeka. Ovo je znak nepoštovanja svih mera. Ako se ovako nastavi sledi nam italijanski i španski scenario. Ako nastavi ovako da se ponaša zdravstveni sistem neće izdržati. Žao mi je što su informacije ovakve, nadam se da neće biti nadalje tako - rekao je doktor Stevanović.Ovoga puta nije bilo pitanja novinara i obraćanje je završeno ranije nego inače.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAŠTO SU DANAS LEKARI DEMONSTRATIVNO NAPUSTILI KONFERENCIJU ZA MEDIJE: Znaju šta može da nam se desi LJUDI UOZBILJITE SE

Izvor: Kurir, 31.Mar.2020

- Bojim se da će u perspektivi biti još gore i to je sve što imam da vam kažem, rekao je doktor Goran Stevanović. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.