Najbolji kuvar na svetu žrtva prevare?

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najbolji kuvar na svetu" žrtva prevare?

Pariz -- Benoi Violer, “najbolji kuvar na svetu“, koji je pronađen mrtav, najverovatnije je izvšio samoubistvo zbog prevare sa vinima u vrednosti od milion funti.

Švajcarski list “Bilan“ je naveo da restoran koji je vodio Violer izgubio prošle godine između 800.000 i dva miliona švajcarskih franaka.

Kako prenosi “Bilan“, Violer je bio žrtva prevare jedne švjacarske kompanije koja prodaje vina, koji su istu bocu prodavali više puta.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predstavnici restorana su saopštili da su te tvrdnje “gomila laži“, te da nisu videli povezanost dva događaja.

Švajcarska policija je izdala saopštenje da se Violer ubio pucnjem iz pištolja, međutim još nema nikakvih zvaničnih saopštenja o tome da je slučaj povezan sa prevarom kompanije koja prodaje vina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UKLETI RESTORAN: Smrt redom kosi sve glavne kuvare!

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016

Kuvar Benoi Violer, čiji je restoran u Švajcarskoj proglašen za najbolji na svetu u decembru prošle godine, ubio se kako se sumnja zbog milion funti teške prevare s vinima, objavio je britanski Gardijan...Violer (44) je tako navodno pretrpeo gubitak od 1,4 miliona funti. Pozivajući se na neimenovane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.