Najbolji alarm: Budi vas stranac sa drugog kraja sveta!

Izvor: BKTV News, 07.Okt.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji alarm: Budi vas stranac sa drugog kraja sveta!

Jedna od novih aplikacija „Wakie“ namenjena je svim korisnicima koji imaju problem sa buđenjem i ustajanjem rano.

Najjednostavnije objašnjenje ove aplikacije je društvena mreža koja služi kao alarm. Naime, kada navijate alarm preko ove aplikacije, neka osoba, nasumično izabrana, koja takođe koristi Wakie dobije notifikaciju da treba nekog da probudi.
 
 
 
Putem interneta ona vas pozove i poželi vam dobro jutro. Razgovor između vas je ograničen >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na 60 sekundi, što je dovoljno da dobijete osnovne informacije poput imena, grada u kom se nalazi ta osoba i čime se bavi. Razgovori su uvek zanimljivi i upravo za tih 60 sekundi se razbudite.
 
Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti putem ovog linka, a ukoliko je isprobate recite nam u komentarima vaše mišljenje o njoj.
 
Izvor:Blic
The post Najbolji alarm: Budi vas stranac sa drugog kraja sveta! appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.