Nađena testera, a na njoj Anina krv?

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 11:14

Nađena testera, a na njoj Anina krv?

Poslednje informacije u vezi Ane Volš ukazuju na novi detalj u istrazi ubistva. Nađena testera koja sadrži fragmente kostiju za koje se sumnja da su Anine.

Suđenje Brajanu Volšu, osumnjičenom da je u novogodišnjoj noći u Kohasetu kod Bostona ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu Volš, pomereno je za 2. novembar jer se čekaju rezultati DNK veštačenja koje istražitelji vide kao jedan od ključnih dokaza protiv supruga Srpkinje. Ali to je samo jedan u nizu seta dokaza koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << direktno ukazuju da je Brajan ubio Anu.

"Očekuje se da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje", naveo je Blic.

Veštačenje koje obavljaju američki forenzičari upravo bi trebalo da ukaže na to da li je Brajan Anino telo isekao i rešio ga se. Samim tim, to bi bio neoboriv dokaz protiv osumnjičenog za ubistvo supruge.

Pored testere, sumnje da je Brajan ubio Anu i rešio se njenog tela potvrđuju i mnogi drugi dokazi, a svi oni zajedno sklapaju kockice mozaika ovog stravičnog zločina.

Telo Ane Volš koju je, kako se sumnja, ubio njen suprug Brajan Volš, još nije nađeno, a američki istražitelji pokušavaju da otkriju gde je bacio njene ostatke. U potrazi za Anom njima će pomoći i Brajanova pretraga na internetu u kojoj je tražio na koji način da se reši njenog tela.

Iz Brajanove pretrage može se zaključiti šta se tačno dešavalo od Aninog ubistva i kada je i kako gledao da uništi telo.

Takođe, ono što se može zaključiti iz njegovog pitanja postavljenog 3. januara jeste da je Brajan razmišljao da li mu je pametnije da se Aninog tela reši tako što će je baciti u plastičnoj kesi ili da je zakopa u šumi, koja inače okružuje plac gde se nalazi porodična kuća u kojoj je, kako se sumnja, Ana ubijena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.