Na radionicama za mlade se rekonstruiše poslednji dan u Logoru

Izvor: Megafon.co, 12.Sep.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na radionicama za mlade se rekonstruiše poslednji dan u Logoru

U petak, 13. septembra, uoči 75. godišnjice rasformiravanja Logora na Crvenom Krstu, biće održane radionice za učenike osnovnih i srednjih škola. Rekonstruisaće se i poslednji dan u logoru prema izjavama preživelih zatočenika.
Program se nastavlja i nakon besplatnih radionica Radionice i predavanja počinju od 12 sati i otvorene su za sve zainteresovane. Istoričari Nebojša Ozimić i Ivana Gruden Milentijević, će nakon nakon radionica stručno provesti ljude kroz stalnu postavku Logora na Crvenom krstu.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Besplatne radionice programiranja i robotike za osnovce

Izvor: Megafon.co, 13.Sep.2019, 13:09

Besplatne radionice programiranja i robotike za učenike osnovnih škola sa područja GO Medijana održaće se 14. septembra. Radionice koje će okupiti 40 učenika počinju u 10 sati u Skupštinskoj sali GO Medijana.. “Cilј je da učenici na početku nove školske godine steknu osnovna znanja iz...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.