Na novovaroškom području 60 domaćinstava zavejano

Izvor: Press, 11.Mar.2015, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na novovaroškom području 60 domaćinstava zavejano

Zbog visine snežnih nanosa na području novovarošske opštine zavejano je oko 60 domaćinstava, potvrdio je jutros Tanjugu direktor Direkcije za izgradnju Miroljub Šaponjić.
On je precizirao da su u pitanju meštani sela Trudovo, Jasenovo, Bela Reka i MIščevići.

"U tim mestima ima delova gde su snežni nanosi visine preko tri metra, a mi ćemo i danas nastaviti čišćenje sa teškom mehanizacijom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << naveo je Šaponjić u izjavi Tanjugu.

On kaže da je na ovom području noćas bilo padavina, ali su svi regionalni i opštinski putevi 1.i 2. reda prohodni. Pri tom je izrazio zabrinutost jer je RHMZ za narednu noć najavio sneg i do 30 cm u Novoj Varoši. Prema Šaponjićevim rečima, snabdevanje strujom, vodom i toplotnom energijom je uredno, a na snazi je i dalje vanredna situacija.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zavejanim ženama hrana stigla posle sedam dana

Izvor: Mondo, 11.Mar.2015

Dvema ženama iz sedam dana zavejanog sela Trpeze na Radan planini, udaljenom 50 kilometara od Kuršumlije, zahvaljujući spasiocima i zdravstvenim radnicima, danas je ukazana medicinska pomoći i dopremljena hrana...Foto: Čitalac Monda, Ivan Mladenović Grof..Zdravstveni radnici hitne službe kuršumlijskog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.