Na hirurgiji klinike u Zagrebu zaražene sve sestre?

Izvor: B92, 17.Okt.2020, 08:39

Na hirurgiji klinike u Zagrebu zaražene sve sestre?

Zagreb -- Sve sestre i nekoliko hirurga na Odeljenju hirurgije u Klinici za tumore KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu pozitivni su na koronavirus.

Pozitivna je i većina pomoćnog osoblja klinike, kao i svi pacijenti na Odeljenju hirurgije, prenosi Index.hr.

Reč je o teškim onkološkim bolesnicima. Od osam hirurga na Odeljenju za hirurgiju Klinike za tumore, petoro je pozitivno na koronavirus - 2 su bolesna, a 3 asimptomatska, nezvanično saznaje N1.

Sinoć je direktor klinike Ivan Milas za HRT potvrdio da je na koronavirus pozitivno pet medicinskih sestara, dva lekara i dva pacijenta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Na hirurgiji klinike u Zagrebu ZARAŽENE SVE SESTRE I PACIJENTI: Na koronu pozitivni i doktori i većina pomoćnog osoblja

Izvor: Blic, 17.Okt.2020

Sve sestre i nekoliko hirurga na Odeljenju hirurgije u Klinici za tumore KBC-a Sestre milosrdnice u Zagrebu pozitivni su na korona virus, javlja N1 pozivajući se na nezvanična saznanja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.