Na hiljade vozača očajava: Nemoguće dobiti bilo kakvu potvrdu potrebnu za uvezena vozila

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na hiljade vozača očajava: Nemoguće dobiti bilo kakvu potvrdu potrebnu za uvezena vozila

Nove vesti iz Agencije za bezbednost saobraćaja.
Foto: Srbija Danas
Agencija za bezbednost saobraćaja već dve nedelje ne izdaje potvrde potrebne za registraciju uvezenih polovnih automobila, jer je direktoru Agencije istekao mandat, a nije postavljen novi vršilac dužnosti.
Osim potvrde potrebne za registraciju polovnih automobila, Agencija izdaje uverenja ako prepravljate vozilo, ugrađujete >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << plin ili ako je potrebno da se utvrde tehničke karakteristike vašeg vozila, brojni građani kojima je potrebna neka od ovih potvrda ostaće uskraćeni za nju.
Sve dok se ne uspostavi red i Agencija ne dobije novog direktora, građani će biti primorani da čekaju, a što je najgore, niko sa sigurnošću ne može rećido kada će ova agenija potrajati, a to su za Telegraf.rs potvrdili i iz Agencije za bezbednost saobraćaja.
- Direktoru je pre skoro dve nedelje istekao mandat, a nije postignut dogovor o novom vršiocu dužnosti, tako da je Agencija prestala sa štampom uverenja i potvrda - rekli su iz Agencije za bezbednost saobraćaja.
Na konstataciju da pojedini građani čekaju na potvrdu više od tri nedelje, iz Agencije su prvobitno rekli da nije moguće, pa su se zatim predomislili.
- U principu može se desiti da pojedini građani čekaju duže od dve nedelje, ako je bila potrebna neka dopuna njihove dokumentacije, pa su u međuvremenu i oni upali u "gužvu" - dodali su iz Agencije, naglašavajući da nemaju informaciju kada će početi sa radom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.