Na granicama i naplatnim stanicama nema zadržavanja

Izvor: RTS, 23.Jul.2019, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na granicama i naplatnim stanicama nema zadržavanja

Na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima u Srbiji, kao i na naplatnim stanicama, nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Od 22. do 29. jula granični prelazi sa Mađarskom - Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2, biće otvoreni od sedam do 22 sata.
Iz AMSS preporučuju vozačima da na putovanje idu tokom jutra i u kasnim popodnevnim satima, koji donose prijatnije temperature >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u odnosu na dnevne.
Tada je putovanje sigurnije, a vožnja za vozače i putnike bezbednija. 
U najtoplijem delu dana ne preporučuje se vožnja na dužim relacijama, a AMSS preporučuje vozačima da, ukoliko se ipak odluče da krenu na put, prave češće pauze i odmore od vožnje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nema zadržavanja na graničnim prelazima, ni za kamione

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2019

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije ni na putničkim ni na teretnim terminalima nema zadržavanja...U saopštenju AMSS se navodi da će do 29. jula GP sa Mađarskom: Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2 biti otvoreni od 7 do 22 sata.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.