Na današnji dan umro je Robin Vilijams: Njegova ćerka ostavila sjajnu poruku za sve njegove fanove

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na današnji dan umro je Robin Vilijams: Njegova ćerka ostavila sjajnu poruku za sve njegove fanove

Zemlja se i dalje okreće.

Pre tačno dve godine kralj komedije Robin Vilijams izvršio je samoubistvo. Njegova ćerka se danas oglasila na Tviteru. Prenosimo vam njenu poruku u celosti:

"Za vas koji se uvek pitate zašto, i da bi ljudi mogli da se sete tate na dan njegove smrti bez da me bombarduju time ili vrše pritisak na mene i moju porodicu da javno priznamo da to i sami radimo...Uvek ću biti zahvalna za svu ljubav koju svet i dalje ima prema tati, ali zbog očiglednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razloga, ponekada je teže preživeti da budeš sud u koji se ulivaju sva ta osećanja i neko od koga se očekuje da bez težine odgovori na njih. Zato ću se malo povući. Srcu je ponekada potreban predah.Očigledno, zemlja će nastaviti da se okreće. Ovo teško da je važna stvar, ali glavna poenta je u tome da treba da nastavite da se sećate tate kako god hoćete. Ja ću to raditi intimno. Ako želite da slavite njegov život slaveći stvari koje je voleo, samo treba da proguglate i naćićete divne humanitarne organizacije. Možda zbog tvrdoglavosti, ali i zbog nezavisnosti, nikada tati nisam tražila mapu puta, nisam htela da dignem ruke od radoznalosti...To sam morala da shvatim pre nego što je umro, a sada definitivno moram da nastavim sama. Ipak, uživam u tom procesu"

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.