Na crveno slovo hteo da popravi mašinu, pa ga ČUDO SPASILO: Išli kroz šumu, BUKVA PALA NA AUTO i USMRTILA komšiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na crveno slovo hteo da popravi mašinu, pa ga ČUDO SPASILO: Išli kroz šumu, BUKVA PALA NA AUTO i USMRTILA komšiju!

Žarko Drobnjak iz sela Brajkovac, nastradao je u nesreći kad se na auto koji je vozio vraćajući se iz Prijepolja sručila bukva koju je njegov rođak sekao u šumi.

Na suvozačevom mestu bio je komšija Radoman Baković, koji je samo pukom srećom preživeo.

- Ovo je dokaz da svi mi imamo zacrtanu neku svoju sudbinu, i da šta nam je ovaj gore odredio od toga nikad ne možemo pobeći. Žarko i ja često smo išli u Prijepolje ovim putem, a kad se vraćamo svratili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi u kafanu, a ovaj put to nismo učinili. Nije nam se dalo, a kamoli lepe sreće da smo to učinili ne bi sad o ovome ne pričali - započinje priču Radoman.

Maršuta koju su dva prijatelja skoro svakodnevno prelazila, u samo nekoliko sekundi pretvorila se u pakao. Bukva koja je pala na pogrešnu stranu, smrskala je auto.

- Žarko je ostao na mestu mrtav. Samo sam čuo da je krenuo da nešto kaže, sekunde su bile u pitanju i video sam da mu nema spasa. Ovim putem inače ne prođe ni deset auta dnevno, a sudbina je eto htela da mi prođemo upravo u toj sekundi - kaže Radoman.

Žarko Drobnjak je u selu živeo sam, nije imao roditelje i bavio se sečom šume, a pre nekog vremena izgoreo mu je tegljač na kamionu i zbog toga je išao u Prijepolje da kupi potreban materijal, da to popravi.

- Zamolio me je da idemo mojim kolima, pošto nije imao svoja i rekao da je u ponedeljak crveno slovo i da neće raditi u šumi, pa da iskoristi praznik kako bi popravio mašinu. Sad eto više neće raditi nikako - ispričao je kroz suze Radoman.

Radoman je sa lakšim telesnim povredama smešten u prijepoljskoj bolnici i nakon oporavka biće pušten na kućno lečenje.

Drvoseči D.B. koji je posekao stablo bukve i na taj način usmrtio Žarka Drobnjaka, zadržan je u pritvoru 48 sati zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, saopšteno je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Prijepolju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.