Na Tajlandu uhapšen muškarac koji se predstavljao kao Kluni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Tajlandu uhapšen muškarac koji se predstavljao kao Kluni

Italijan Frančesko Galdeli optužen da se predstavljao kao Džordž Kluni kako bi promovisao određeni brend odeće uhapšen je sa suprugom Vanjom Gofi na Tajlandu nakon više godina bežanja.

Galdeli (58) i Gofi (45) nalazili su se na Interpolovoj crvenoj poternici od 2013. godine, preneo je BBC.

Američki glumac ih je tužio, a na suđenju u Italiji 2010. godine, svedočio je protiv njih i rekao da su lažno koristili njegovo ime kako bi reklamirali modni biznis. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Oni su, takođe, optuženi za niz drugih prevara u Italiji.

Par je pobegao iz svoje zemlje kako bi izbegao hapšenje, a nakon zloglasnih pljački američkih banaka nazvali su ih italijanski Boni i Klajd.

Oni su živeli na Tajlandu od onlajn prodaje lažnih Roleks satova.

Tajlandska divizija za borbu protiv kriminala saopštila je da je Frančesco Galdeli uhapšen u subotu u blizini grada Pataje zbog sumnje da je nezakonito boravio u zemlji, preneo je AP.

Vanja Gofi je uhapšena zbog sumnje da je prekoračila svoju vizu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.