Na Luštici izbio požar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2010, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Luštici izbio požar

PODGORICA -

Požar koji je danas posle podne izbio na poluostrvu Luštica ne preti kućama i manastiru Arhangela Mihaila, ali se zbog vetra proširio na polja sa niskim rastinjem, rečeno je večeras Beti u Vatrogasnoj jedinici u Kotoru.

Komandir Vatrogasne jedinice Eduard Kovačić je kazao da je požar većih razmera i da se tokom popodneva približio kućama u selu Đuraševići, a na oko 300 metara manastiru Arhangela Mihaila.

Prema njegovim rečima, požar je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delom pod kontrolom i kuće i manastir nisu ugroženi, ali se vatra zbog vetra proširila na polja sa sitnim rastinjem i drvećem.

Kovačić je rekao da jak vetar otežava gašenje požara i da će vatrogasne ekipe iz više crnogorskih gradova dežurati tokom noći.

Pretpostavlja se da je uzrok požara ljudski faktor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Požar većih razmera u Grblju

Izvor: Blic, 08.Sep.2010

Na prostoru grbaljskog sela Đuraševići u poslepodnevnim časovima buknuo je požar većih razmera, koji se izuzetno velikom brzinom primiče kućama..."Nažalost, na kraju letnje požarne sezone dogodio se požar za koji slobodno mogu reći da je jedan od najvećih koji smo gasili", rekao je komandir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.