Na Kosovu i Metohiji još 25 novih slučajeva, preminula jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021, 15:32

Na Kosovu i Metohiji još 25 novih slučajeva, preminula jedna osoba

Na Kosovu i Metohiji je u protekla 24 sata registrovano 25 novih slucajeva koronavirusa, od testirana 2.333 uzorka, dok je od posledica infekcije preminula jedna osoba, saopštio je Institut za javno zdravlje u Prištini.

Od početka pandemije zabeleženo je 106.939 slučajeva korona virusa, a preminulo je 2.226 osoba od posledica ove infekcije.

U protekla 24 sata izlečeno je 196 osoba, što znači da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je ukupno do sada izlečeno 99.824 ljudi, prenosi Kosovo onlajn.

Trenutno je na KiM aktivno 4.889 slučajeva korona virusa, objavljeno je na Fejsbuk stranici Instituta.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori jedna osoba preminula, 46 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Maj.2021

U Crnoj Gori je u posljednja 24 sata preminula je jedna osoba, a registrovano je 46 novoinficiranih korona virusom, saopštio je 17. maja Institut za javno zdravlje. Prema posljednjim podacima Instituta, u Crnoj Gori je akivno 1.341 slučajeva korona virusa.  U Kliničkom centru Crne Gore životno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.