Na FPN-u sutra nova runda dijaloga

Izvor: RTS, 08.Sep.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na FPN-u sutra nova runda dijaloga

Na Fakultetu političkih nauka sutra se održava peti u nizu razgovora vlasti i opozicije, u okviru Dijaloga 2020, i biće posvećen problemima biračkog spiska i izborne administracije.
Do sada su, pored uvodnog sastanka, organizovana tri tematska panela o finansiranju izbornih kampanja i medijima u izbornom procesu.
U pozivu koji su dobile političke stranke za sutrašnji sastanak navodi se da će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << posvećen oblasti za koju je "moguće naći zadovoljavajuća trajna ili prelazna rešenja u periodu do održavanja narednih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora".
Organizatori su istakli da je pouzdan birački spisak i integritet administracije od ključne važnosti za obezbeđivanje prava građana na fer i slobodne izbore.
Fakultet političkih nauka u Beogradu i Fondacija za otvoreno društvo organizuju seriju okruglih stolova povodom parlamentarnih i lokalnih izbora koji bi trebalo da se održe na proleće 2020. godine.
Prethodnom sastanku koji je održan prošle sedmice nisu prisustvovali predstavnici Saveza za Srbiju i DSS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlast i opozicija treći put o medijima, povišeni tonovi na FPN

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2019, 03:27

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo Milan Antonijević rekao je danas, posle sastanka vlasti i opozicije na FPN, na kojem se razgovaralo o biračkom spisku i izbornoj administraciji, da oko toga postoji saglasnost svih prisutnih. Jeste tehnička tema, ali je bilo žustre rasprave, rekao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nova runda dijaloga na FPN-u

Izvor: RTS, 09.Sep.2019

Peti u nizu razgovora vlasti i opozicije, u okviru Dijaloga 2020, održan je na Fakultetu političkih nauka. . Današnji sastanak bio je posvećen problemima biračkog spiska i izborne administracije...Do sada su, pored uvodnog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.