Na Brnabićkinu Vladu kontinuiteta Vučić nema zamerki

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2017, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Brnabićkinu Vladu kontinuiteta Vučić nema zamerki

Vlada kontinuiteta - to će biti Vlada Ane Brnabić u odnosu na Vladu Aleksandra Vučića. Verovatno zbog toga, predsednik republike i predsednik najveće stranke nema šta da zameri svojoj naslednici.

Izvor: N1

„Vlada je napravljena još ranije, kostur Vlade je, čini mi se, isti, manje su izmene - to morate da razgovarate s mandatarkom... A ja sam upoznat kao predsednik najveće stranke na takav način... Nisam imao nikakvih ni primedbi niti bih... I da sam imao - >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << možda bih njoj rekao ali nisam imao šta da kažem“, kaže Vučić.

A nisu ni njemu ništa rekli povodom odluke da Aleksandar Vulin postane novi ministar odbrane, kaže da pritisaka iz stranih ambasada nije bilo. Uskoro bivši ministar odbrane svoj poslednji radni dan na čelu tog resora proveo je upravo s predsednikom na sajmu naoružanja - onima koji su do sada radili sa Aleksandrom Vulinom najavljuje više posla.

"Svakako te ljude tamo i sve one koji su na dužnostima i na funkcijama u tom ministarstvu mislim da očekuje sada naporan rad. Da će morati malo više da rade, malo više truda i da radno vreme neće biti do pola četiri već do osam, pola devet, to će biti kao što je bilo u ministarstvu odbrane“, kaže Zoran Đorđević, ministar odbrane.

Više posla biće i za SPS - samimi tim jer će u novoj Vladi imaju više ministara nego u prethodnoj. Njihov lider kaže da mu je četiri ministarstva plus jedno bez portfelja mnogo prihvatljivije nego da bude premijer:

"Evo ja mogu da kažem da sam lično zadovoljan, i SPS je zadovoljna ovakvim epilog u vezi sa raspravama oko formiranja nove Vlade. Ponosan sam na sebe što niste do poslednjeg dana znali šta smo se dogovorili zato što ja nisam tako lak izvor informacija“, kaže Ivica Dačić.

Da mu nije lako po pitanju koalicionog partnera Dragana Markovića Palme - Dačić je ponovio i danas - kaže da je na Jedinstvenoj Srbiji da donese odluku o tome da li će glasati za Vladu Ane Brnabić ali da moraju biti svesni posledica koje nosi glas protiv.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Vučić bez zamerki, i Dačić zadovoljan novom vladom

Izvor: N1 televizija, 27.Jun.2017

Vlada kontinuiteta - to će biti Vlada Ane Brnabić u odnosu na Vladu Aleksandra Vučića. Verovatno zbog toga, predsenik republike i predsednik najveće stranke nema šta da zameri svojoj naslednici...Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.