Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2016, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zadržavanja i do sedam časova

Beograd - Na graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Hrvatske zadržavanja su oko sedam časova, a ista situacije je i na graničnom prelazu „Šid“ gdje su kolone vozila duge nekoliko kilometara, dok se na prelazak čeka oko pet časova.

Zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš na ulazu u Srbiju su 90 minuta, a kolona je duga i na izlazu iz Mađarske što realno produžava vrijeme zadržavanja, dok vozila na Kelebiji čekaju oko jedan čas - posljednji su podaci Uprave granične >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Policije Srbije.

Radno vrijeme manjih graničnih prelaza Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš 2, je od 7.00 do 19.00 časova, dok prelaz Bački Breg radi 24 sata, a na njemu trenutno nema dužih zadržavanja.

Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od pola sata.

Večeras i sutra ujutro vozače očekuje ponegdje provijavanje snijega i pojava sipeće kiše uz stvaranje poledice, pa je potrebno vožnju prilagoditi uslovima, saopštio je Auto-moto saveza Srbije i upozorio da je, osim sporije i opreznije vožnje, potrebno i više strpljenja i tolerancije za volanom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.