Gužve na ulazu u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Dec.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gužve na ulazu u Srbiju

Na Graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz Srbije nema zadržavanja, dok se na ulazu u zemlju čeka oko 90 minita sa naše strane. U carini Subotice savetuju putnike da se pre puta dobro informišu o svojim pravima i obavezama, kao i pravilima pri unosu kupljenih stvari u inostranstvu.

U Graničnoj policiji kažu da očekuju pojačan intenzitet saobraćaja i sutra na sam dan Božića koji proslavljaju katolički vernici. Radi svih pet traka.

U Carinskoj službi pojačana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je aktivnosti na graničnim prelazima i spremno dočekuje sezonu novogodišnjih i božićnih praznika kada zbog pojačanog priliva putnika na prelazima može da dođe do stvaranja gužvi.

Savetuje se vozačima da prave što češće pauze tokom putovanja i da koriste alternativne pravce.

Radno vreme manjih graničnih prelaza Bački Vinogradi, Đala, Bajmok i Horgoš II, je od 7-19 časova, dok GP Bački Breg radi 24 sata, a na njemu trenutno nema dužih zadržavanja.

Na GP Batrovci sa Hrvatskom, na izlazu iz Hrvatske, zadržavanja su oko 7 sati, a ista situacije je i na GP "Šid" gde su kolone vozila duge par kilometara, a zadržavnja su oko 5 sati.

Na prelazima sa Crnom Gorom, Makedonijom i Bugarskom saobraćaj je pojačan, ali zadržavanja nisu duža od pola sata.

Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Batrovcima i Šidu čeka se pet sati

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2016

Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju zadržavanja su oko pet sati, a ista situacije je i na prelazu Šid gde su kolone vozila duge nekoliko kilometara...Na Horgošu se na ulazu u Srbiju čeka oko sat i po, dok su na Kelebiji zadržavanja od oko sat vremena...Na prelazima sa Crnom Gorom,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.