NUNS o zabrani za novinare u SM

Izvor: B92, 30.Avg.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NUNS o zabrani za novinare u SM

Beograd -- NUNS protestuje zbog odluke uprave firme "Agrikol Brdar i ostali" u Sremskoj Mitrovici da zabrani novinarima da prisustvuju javnoj prodaji imovine tog preduzeća

Zbog neprihvatljive diskriminacije novinara RTV Vojvodine i Tanjuga, NUNS je pozvao Republičku agenciju za licenciranje stečajnih upravnika da preduzme odgovarajuće mere protiv stečajne upravnice Ivane Matić koja je zabranila novinarima da prisustvuju javnoj prodaji.

"Taj čin pokazuje osionost stečajne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upravnice, ali navodi i na sumnju da je reč o pokušaju skrivanja nekih bitnih informacija od javnosti, tim pre što je ranije protiv stečajne upravnice Ivane Matić bila podneta krivična prijava za nesavesno poslovanje", ocenjuje se u saopštenju NUNS-a.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.