NS: Teško povređen biciklista

Izvor: B92, 11.Feb.2014, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Teško povređen biciklista

Novi Sad -- Jedan muškarac teško je povređen kada ga je jutros, dok je vozilo bickl, udario automobil u novosadskom naselju Šangaj.

"U pitanju je politrauma, polomljena mu je butna kost, ima povrede glave i on je u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar", rekla je za agenciju Beta portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

Dodala je da je protekle noći udaren još jedan pešak, oko 21 časa na uglu ulica Majke Jevrosime i Svetislava Konstatinovića. Muškarcu su tom prilikom povređena noga i ruka.

Lekari novosadske Hitne pomoći imali su 47 intervnecija, od kojih je najveći broj bio zbog srčanih bolesnika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška saobraćajka u novosadskom naselju Šangaj

Izvor: Blic, 11.Feb.2014

Jedan muškarac teško je povređen kada ga je jutros, kad je bickl udario automobil u novosadskom naselju Šangaj...- U pitanju je politrauma, polomljena mu je butna kost, ima povrede glave i on je u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar - rekla je za agenciju Beta portparolka novosadske Hitne...

Nastavak na Blic...

NS: Automobilom udario biciklistu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2014

Biciklista iz Novog Sada teško je povređen kada ga je udario automobile u utorak ujutru. Nesreća se dogodila u novosadskom naselju Šangaj.   Biciklista je zadobio više povreda, polomljena mu je butna kost, kao i glava i u veoma je teškom stanju.   Pored njega, tokom noći između ponedeljka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.