NS: Automobilom udario biciklistu

Izvor: OkRadio.rs, 11.Feb.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Automobilom udario biciklistu

Biciklista iz Novog Sada teško je povređen kada ga je udario automobile u utorak ujutru. Nesreća se dogodila u novosadskom naselju Šangaj.   Biciklista je zadobio više povreda, polomljena mu je butna kost, kao i glava i u veoma je teškom stanju.   Pored njega, tokom noći između ponedeljka i utorka udaren je još jedan pešač, pri čemu je zadobio povrede noge i ruke.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA U NS: Auto udario biciklistu u naselju Šangaj

Izvor: Kurir, 11.Feb.2014

Povređeni je s povredama glave, prelomom butne kosti i u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar..BEOGRAD - Jedan muškarac teško je povređen kada ga je jutros, dok je vozio bickl, udario automobil u novosadskom naselju Šangaj..."U pitanju je politrauma, polomljena mu je butna kost, ima povrede...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.